Concept & compleet getikte copy.

Copypootjes is Frans Pootjes: SEO-tekstschrijver en concept creatief met een liefde voor digital, duurzaamheid en media. Dankzij  jarenlange ervaring op uiteenlopende klanten bij de betere reclamebureaus weet ik precies wat er nodig is om resultaat te boeken. Momenteel werk ik – na een onweerstaanbaar aanbod- bij DPG Media (voorheen De Persgroep). DPG is het grootste mediahuis van Nederland met 1200 journalisten die dagelijks werken aan kwaliteitsnieuws en 80 marketeers die de merken een zekere digitale toekomst induwen. 

Compleet getikte copy?

Ik schrijf wat jij bedoeld. Goede reclame is namelijk de kunst om een waarheid in een nieuw perspectief zetten. Goede reclame is “The truth well told” zeker nu alles draait om digital en je merk of product afhankelijk is van recensies. Kom niet bij mij om een buikspieroefenapparaat in de markt te zetten. Vraag me liever hoe je een krant future proof in de markt zet, en ik ben je man.

©Shutterstock

Retestrakke concepten?

Als concept creative ontwikkel ik graag on- en offline werk dat werkt. Omdat het simpel is, in de zeitgeist past en omdat het uitermate relevant is. En dat begint met een solide strategie. Want zonder de juiste propositie is je campagne gedoemd om te mislukken. Nu het aantal kanalen toeneemt en de consument vaker dan ooit bestookt wordt met halfbakken boodschappen en fake-nieuws is het uitermate belangrijk dat je boodschap (lees online campagne) goed genoeg is om door de ‘clutter’ te breken. Relevantie, context en targetting zijn dus ontzettend belangrijk als je als merk wilt manifesteren.

©Shutterstock Copypootjes Strategie, concept en compleet getikte copy

Kneiterstrakke copy

Ik lever de kneiterstrakke online copy (SEO, SEM) die leidt tot resultaat. Informatief, SEO proof en uitermate Google friendly, zodat je geen enkele kans op het gebied van SEO, SEM of CTR laat liggen. Resultaat? Deze cijfers zeggen genoeg. Mijn onlinecampagnes staan trouwens bekend om hun hoge conversie, originele concepten en hoge entertainment waarde. Dus geen gortdroog SEO gebrabbel vol keywords, maar hoogwaardige online copy van een specialist.

Online copy? Laat Pootjes maar schrijven.

Ik ben een SEO-tekstschrijver die de lezer oppakt, meeneemt en neerzet waar je hem wilt hebben: achter de koopknop, op je evenement of aan je lippen. Jij mag het zeggen. Of het nu gaat om een commerciële brochure, een zakelijk blog, een SEO-geoptimaliseerde webtekst, creatieve rationale of microcopy, Pootjes levert. Kwestie van SEO, SEM en jaren ervaring op uiteenlopende klanten.

Van radiospot tot blogpost.

Pakkende content, slimme inbound marketing, televisiecommercials, video content, radiocommercials. Ik schrijf ze voor je. Snel, doordacht en altijd perfect uitgevoerd. Ik doe werkelijk alles voor een optimale klantbeleving, een prettige omzetstijging en een hoop tevreden klanten.

Ga voor Pootjes. Copypootjes.

Online campagne nodig? Een vakkundig geschreven wettekst voor je nieuwe site of socials? Een reclame idee voor een promotie? Creatief team nodig? Of wil je gewoon weten hoe je met Inbound Marketing meer uit je online content marketing haalt? Laat maar weten!

Contact? Klik maar!