Concept & compleet getikte copy.

Copypootjes is Frans Pootjes: SEO-tekstschrijver en concept creatief met een liefde voor digital, duurzaamheid en innovatie. Dankzij  jarenlange ervaring op uiteenlopende klanten en de betere reclamebureaus weet ik wat er nodig is om resultaat te boeken. En dat kan nooit kwaad: want zeg zelf: de kassa moet rinkelen, maar het oog wil ook wat. 

Compleet getikte copy?

Of het nu gaat om webtekst, mirco-copy, POS copy of een leaflet, goede copy is meer dan een stukje tekst. Goede copy is compleet: aardig voor Google, helder voor de lezer en uitermate boeiend. Goede copy vertelt. Met de juiste woorden pak je de lezer bij de lurven en neemt je hem als oprechte reisgenoot mee naar een verrassend handige oplossing voor zijn probleem.

©Shutterstock

Retestrakke concepten?

Als concept creative ontwikkel ik on- en offline werk dat werkt. Omdat het simpel is, het in de zeitgeist past en omdat het relevant is. Dat begint met een solide strategie. Want zonder de juiste propositie is je campagne gedoemd om te mislukken. Nu het aantal kanalen toeneemt en de consument vaker dan ooit bestookt wordt met halfbakken boodschappen en fake-nieuws is het uitermate belangrijk dat je boodschap (lees online campagne) goed genoeg is om door de ‘clutter’ te breken. Relevantie, context en targetting zijn dus ontzettend belangrijk als je als merk wilt manifesteren.

©Shutterstock Copypootjes Strategie, concept en compleet getikte copy

Kneiterstrakke copy

Ik lever de kneiterstrakke online copy (SEO, SEM) die leidt tot resultaat. Informatief, SEO proof en uitermate Google friendly, zodat je geen enkele kans op het gebied van SEO, SEM of CTR laat liggen. Resultaat? Deze cijfers zeggen genoeg. Mijn onlinecampagnes staan trouwens bekend om hun hoge conversie, originele concepten en hoge entertainment waarde. Dus geen gortdroog SEO gebrabbel vol keywords, maar hoogwaardige online copy van een specialist.

Online copy? Laat Pootjes maar schrijven.

Ik ben een SEO-tekstschrijver die de lezer oppakt, meeneemt en neerzet waar je hem wilt hebben: achter de koopknop, op je evenement of aan je lippen. Jij mag het zeggen. Of het nu gaat om een commerciële brochure, een zakelijk blog, een SEO-geoptimaliseerde webtekst, creatieve rationale of microcopy, Pootjes levert. Kwestie van SEO, SEM en jaren ervaring op uiteenlopende klanten.

Van radiospot tot blogpost.

Pakkende content, slimme inbound marketing, televisiecommercials, video content, radiocommercials. Ik schrijf ze voor je. Snel, doordacht en altijd perfect uitgevoerd. Ik doe werkelijk alles voor een optimale klantbeleving, een prettige omzetstijging en een hoop tevreden klanten.

Ga voor Pootjes. Copypootjes.

Online campagne nodig? Een vakkundig geschreven wettekst voor je nieuwe site of socials? Een reclame idee voor een promotie? Creatief team nodig? Of wil je gewoon weten hoe je met Inbound Marketing meer uit je online content marketing haalt? Laat maar weten!

Contact? Klik maar!