Copy van copypootjes

Ik schrijf wat jij bedoelt en voeg daar een fikse dosis overtuigingskracht aan toe. Tel daar ook nog eens een vlijmscherpe pen en strakke planning bij op en je begrijpt waarom mijn teksten graag worden gelezen.

Compleet getikte copy?

Ook voor copy geldt, een goede voorbereiding is alles. Dus voordat ik voor je in de pen klim verdiep ik mij eerst in jouw doelgroep. Bovendien wil ik graag alles weten over je business. Want met valide argumenten pak je de aandacht. En met de juiste belofte trek je ze over de streep.

©Shutterstock

We met de lijstjes

Geloof mij, goede copy gaat verder dan populaire content in hapklare brokken. Vergeet de snelle lijstjes en andere content knallers. Denk liever in oplossingen en maak het leven van je lezer leuker, langer, makkelijker of gelukkiger.

©Shutterstock Copypootjes Strategie, concept en compleet getikte copy

Waar wil je ‘m hebben?

Ik ben een tekstschrijver die de lezer graag oppakt, meeneemt en neerzet waar je hem hebben wilt: achter de koopknop, op je evenement of hangend aan je lippen.

Online copy? Laat Pootjes maar schrijven.

En dat is precies de kracht van copypootjes. Mijn ervaring als tekstschrijver tilt jouw website of online video boven de massa. Hoe? Door veel te zeggen met weinig woorden. Door te vertrouwen op de kracht van verbeelding. Mijn zorgvuldig geschreven teksten creëren een band met de lezer.

Van radiospot tot TVC en alles wat er tussen zit

Ik lever de kneiterstrakke online copy (SEO, SEM) die leidt tot resultaat. Retestrakke advertising copy waar de passie vanaf straalt. Informatief, SEO proof en uitermate Google vriendelijk, zodat je geen enkele kans laat liggen.

Contact? Klik maar!