Creatief Team nodig?

Met mij kun je twee kanten op: ik werk solo of samen in een team met een art- director (concept) en met UX-designers, strategen, marketeers en andere online specialisten. Dus: heb je als reclamebureau een senior digital creative team nodig? Zit je in de regio Amsterdam en ben je wel eens toe aan een team ervaren conversiespecialisten die concepten leveren? Bel of mail even. Er is veel mogelijk. Een gesprek is zo geregeld.

Ik werk samen met deze online Art Directors:

Michel Jongeneel

Michel Jongeneel is een senior Art Director, digital designer en UX-specialist. Dat bekend om zijn hoge output, reet strak werk op uiteenlopende klanten. Ik werkte  met Michel samen bij TBWA Amsterdam. Een van de betere bureaus waar wij als creative team onder andere Zilveren Esprix voor De Nationale Whiskas Test in de wacht sleepten.

Pootjes en Jongeneel @Cannes

Niel Dresmé

Niel Dresmé is een Art Director die uitblinkt in design, Direct Mail concepten en online conversietrajecten. Als Creative Director en tekstschrijver werkte ik jarenlang met Niel samen voor Ogilvy Amsterdam, JWT International, Saatchi & Saatchi Amsterdam en XXS. Samen hebben we veel pitches gewonnen en op het podium gestaan.

Copy en Art, Pootjes en Dresmé

Edwin Westerbeek

Edwin is een fijne vormgever (art director en concept) die in zeer korte tijd fan-tas-tische dingen kan neerzetten. Edwin is pragmatisch, creatief en uiterst flexibel. Zijn gevoel voor typografie, frontend development, UX design en fotografie maken hem een bijzondere specialist die je briefing in no-time omtovert in vlijmscherp conceptueel werk dat er toe doet.

Frans Pootjes & Edwin westerbeek

Creatief team nodig?