Knuffel je klanten en beuk die omzet omhoog.

Seo-copy en content. Leuk. Maar daar ga je de oorlog niet mee winnen. Koppel SEO aan een content strategie en ga inbound! Het managen en bijsturen van je online content is dan slechts een kwestie van redactie en data analyse binnen vooraf gedefinieerde kaders. Als ervaren storyteller, content strateeg en gecertificeerd Hubspot inbound marketing specialist weet ik precies wat je marketing en sales afdeling nodig heeft om online te presteren.

Meer leads. Meer kansen. Meer omzet!

Wil je groeien met content marketing? Check dan De Merkversneller, een handige tool waarmee je snel nieuwe ideeën en proposities voor je Marcom plannen genereert. De Merkversneller is growth hacking voor alle bedrijven die snel willen schakelen. Meer weten? Download de Whitepaper. Wie weet tot snel!

Meer leads. Meer kansen. Meer omzet!

Naast een strategie op maat ontwikkel ik de verhalen die linken naar campagnes die het merk on- en offline ondersteunen. De versnippering van media en het gebruik van mobiele devices vragen namelijk om compacte content van hoge kwaliteit. Jouw publiek is niet uit op een cliffhanger, maar op concrete antwoorden op prangende vragen. Ik vertaal ze in relevante boodschappen met een hoog entertainmentgehalte. Kortom: alle reden om je content strategie en executie nog een goed tegen het licht te houden.

Beter resultaat met content?